Voor Sarah

2 03 2010

Ik hou van pindakaas op mijn brood. Ik hou van een lekkere uitsmijter met ham en kaas gebakken in bosuitjes. Misschien nog een paar zeer fijngesneden bospaddestoeltjes erbij. Mmm, lekker! Ik hou ook van het kijken naar series. Van die hele foute Amerikaanse series zoals NCIS op SBS6. Een spannend seizoen ten einde, maar eindelijk hervat op de Nederlandse televisie (gelukkig heb ik op internet vast een beetje verder gekeken). Ik hou van lekker koken en op zijn tijd ook van een lekkere magnetronlasagna.

Ik hou ook van de Sparerib Express, omdat ze je honger stillen als je dat echt nodig hebt. Misschien een idee om een hotline in Congo te installeren. Ik hou van luisteren naar goede muziek, als Muse, The Kooks, The Killers, Jason Mraz of Daft Punk en al die andere goede bands en of dj’s.

Ik hou niet van politiek of misschien toch een beetje. Ik ben geïnteresseerd in het politieke debat en de politieke ideeën van mensen om mij heen. Ik hou van interessante vraagstukken waarbij ik mijn mening kan verdedigen. Ik hou ook van lekker bier. Het maakt eigenlijk niet uit welk bier, als ik maar een biertje drink met vrienden. Ik hou van een praatje maken met een onbekende zodat deze een bekende wordt. Ik hou van keihard werken omdat het voldoening geeft.

Ik hou van schrijven ondanks het gegeven dat ik soms de juiste woorden niet kan vinden. Ik hou van boeken lezen. De een is beter dan de ander, maar het lezen blijft iets om van te houden. Ik hou van de spelletjes op mijn telefoon, zodat ik de vervelende korte treinreizen van Tilburg naar Breda vergeet.

Ik hou van mijn vrienden en familie omdat ze er voor me zijn. Ik zie mijn ene familie iets minder dan mijn andere familie, maar toch hou ik van allebei. Ik hou van mijn nieuwe huisje in de Godevaert Montensstraat in Breda. Ik hou van de bergen en de wintersport waarin ik heb gewerkt, maar meer nog van mallorca omdat ik je daar heb ontmoet. Ik hou van de natuur, maar gooi ook wel eens afval op de grond. Ik hou van leerzame projecten op school, ook al laat ik dit niet altijd merken. Ik hou eigenlijk van heel veel dingen.

Ik hou niet van afscheid nemen maar ga het ook niet uit de weg. Jij blijkbaar wel en dat vind ik erg jammer. Ik hou wel van samen tijd met je doorbrengen, maar een groet is dus toch te veel gevraagd. Het gaat je goed daar aan de andere kant. Mocht ik je later weer zien, dan hou ik misschien wel van hele andere dingen. En jij?

Advertisements

Actions

Information

One response

12 10 2010
Davey

Wow, ik vind dit vrij diep van Lieshout;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: